Hospůdka u Šaryka

Hospůdka u Šaryka

Je až s podivem, kolik večírků se odehrává právě v tého hospodě. V Hradišti je tuna jiných hospod, které jsou i mnohem zajímavější, ale my stejně chodíme tam. V čem spočívá její kouzlo?

Pivo je sice z tanku, ale je to starobrno a ještě k tomu přechlazené. Hospodská se neustále tváří, že se musí moc přemáhat, aby nás nevyhodila. U stolů se nedá pořádně sednout. Schází se tam (vyjma nás) dost podivná společnost.

Tak proč se ty nejlepčí večírky odehrávají na tomto místě? Slouží snad součet těchto záporných vlastností  jako katalyzátor pro pořádný odvaz? 

Je také možné, že je ta hospoda skvělá a já zaslepený. Nicméně je to jistý fenomén, který je potřeba blíže prozkoumat.

This Post Has 2 Comments

  1. A myslíte mistře, že Ten název U Šaryka souvisí s tím, že to pivo je z tanku? Du k Šarykovi na čtyři z tanku zní dobře.

  2. Vážená Málková
    Vy budete geniální! Při první příležitosti to vyzkouším.

Napsat komentář

Close Menu